1. Home › 
  2. › 
  3. Verhoog efficiëntie in Excel: de meest gebruikte functies voor u op een rijtje

Verhoog efficiëntie in Excel: de meest gebruikte functies voor u op een rijtje

Worden je Excel-werkbladen en -lijsten steeds uitgebreider en complexer? Laat het reken- en opzoekwerk over aan de ingebouwde functies van Excel. Bijzonder geschikt om je taken te verlichten.

Deze opleiding heeft als doelstelling:

Niveau Advanced
Leervorm Klassikale opleiding
Hybride

Beschikbare data

19/09/2024 - 09:00u - 17:00u - Verhoog efficiëntie in Excel: de meest gebruikte functies voor u op een rijtje

Ik schrijf mij in

Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Voorbereiding: Doorloop de E-learning alvorens deel te nemen aan de klassikale opleiding. Het interactief moment is bedoeld ter ondersteuning van de kennis opgedaan in de E-learning.

Programma

INHOUD

E-learning: Excel compleet (duurtijd 1 uur)

Deze E-learning staat ter beschikking als voorbereidend lesmateriaal voor de deelnemer. Het is sterk aanbevolen hoofdstuk 2 "Functies en formules" door te nemen alvorens deel te nemen aan de klassikale sessie waar het accent op toepassingen zal liggen. In hoofdstuk 2 van de E-learning leer je hoe formules zijn opgebouwd en hoe je ze kan toepassen.

Klassikale opleiding (duurtijd 6 uur)

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je presentieel in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Lesmateriaal:

Docenten

Betsy Calcoen
Personal development